Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların evgin durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne denli süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir hatır anında insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Asıl özelliği yangına yangın kapısı peklik olan yangın kapıları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emin bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın çabucak binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duygun davranıyoruz.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

CMD Metal; nitelikli ve sağlam yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde iş vermektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page