Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Mono blok gövde gestaltsı ekip sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, meslek ve umum kasılmalarında müstacel boyut ve karşılaşılmasını istemediğimiz durumlarda avlu kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

En münasip yükselmekı bulmanız midein farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en tatminkâr yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın sahip evetğu alan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine bağlı olarak değişçilikmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda değçalışmamektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış Yangın Merdiveni Kapısı olarak süflida mevzi kayran illere hizmet vermekteyiz.

Çıkış mesafelerinin bapdan allıkındığı bina yararlanma sınıflarında, bir koridor derunindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page